Olga Martínez: “Si volem canviar Andorra, primer hem de canviar el Govern actual”

Els candidats de terceravia d’Encamp han recordat que la formació política és “l’oportunitat de donar veu als encampadans al Consell”
Encamp | 30 de març de 2019

La candidata de terceravia d’Encamp, Olga Martínez, ha recordat als assistents a l’acte celebrat a la sala la Valireta que “si volem canviar Andorra, primer hem de canviar el Govern actual” i ha assegurat que terceravia és “l’oportunitat de donar veu als encampadans i encampadanes al Consell General”. Martínez ha afegit que la formació política “té els objectius ben definits i les idees clares”.
A l’acte de campanya celebrat a la parròquia d’Encamp, han participat els candidats de la llista territorial, Íngrid Ruiz i Roc Torres, així com el candidat a cap de Govern, Josep Pintat, qui ha explicat que els candidats encampadans “són persones que deixen la seva vida personal per servir als ciutadans i ho fan perquè Andorra i Encamp vagin endavant”.

El líder de la formació política també ha remarcat que els comicis del pròxim 7 d’abril representen un “repte majúscul” per a Andorra. “La darrera legislatura m’ha marcat molt, he vist com amb una senzilla nota publicada a una web nord-americana el nostre model de benestar es veia compromès i estava a punt de desaparèixer”, ha explicat Pintat, qui ha afegit que els últims anys de govern de DA han estat marcats “per la improvisació i l’opacitat, en aprovar lleis sense valorar els seus efectes a priori”. El candidat a cap de Govern de terceravia ha recordat, en aquest sentit, que “les lleis són per servir la ciutadania i no són fer-la presonera i per això han d’estar ben pensades”.