Terceravia d’Ordino aposta perquè el CAP tingui servei de metge de capçalera el cap de setmana

La candidata de la formació política, Noemi Amador, ha explicat que “volem ampliar la franja horària del servei, per així descongestionar les urgències de l’Hospital”
Ordino | 4 d’abril de 2019

Terceravia d’Ordino ha anunciat que implementaran el servei de metge de capçalera al Centre d’Atenció Primària (CAP) de la parròquia el cap de setmana. La candidata de la formació política, Noemi Amador, ha explicat que “volem ampliar la franja horària del servei” els dissabtes i diumenges, amb l’objectiu de “descongestionar les urgències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell”.
Noemi Amador ha incidit també en la necessitat d’implementar programes de prevenció al CAP d’Ordino dirigits als joves i a la gent gran. “Pel que fa al jovent, volem que el centre participi en la prevenció de consum de drogues i alcohol i per la gent gran implantarem programes d’anticaiguda i antifragilitat per un envelliment saludable dels padrins i padrines de la nostra parròquia”, ha explicat la candidata de terceravia d’Ordino.

Ordino CAP terceraviaL’objectiu de la formació política és “donar un rol més important als centres d’atenció primària, dintre del sistema sanitari del país”, segons ha assegurat Amador, qui ha incidit en la importància del “servei d’atenció de proximitat” que donen a la gent de la parròquia.