Terceravia + Independents Andorra la Vella donarà visibilitat al Pont de la Margineda, per fer-lo un punt atractiu de la parròquia

La candidatura Terceravia + Independents Andorra la Vella ha anunciat que entre els seus projectes de potenciar el patrimoni de la parròquia destaca potenciar el Pont de la Margineda. “És l’entrada de la parròquia i és una bellesa històrica que mereix tenir visibilitat”, ha explicat el candidat número 3, Joan Lluís Ayala.

La candidatura de la capital ha assegurat que defugen de fer meravelles com el projecte de l’arc lluminós, projectat a aquesta zona per l’actual equip comunal. “Som Andorra la Vella i som un país petit, no pot ser pas Las Vegas això”, ha matisat Joan Lluís Ayala.

L’objectiu de Terceravia + Independents Andorra la vella es il·luminar el pont de manera sostenible i senyalitzar la seva presència. “cal posar en valor l’entorn de la Margineda, netejar-lo i l·luminarlo de manera conscient, així com senyalitzar-lo correctament. A més a més, aquí hi ha un bosc de ribera que també cal posar-lo en valor. Per aquest punt passa molta gent, tant visitants com residents del país i molts no saben els tresors naturals i històrics que tenim. Una proposta com aquesta, les coses senzilles són les que marquen la diferència”, ha afegit el candidat de Terceravia + Independents Andorra la Vella.