Terceravia + Independents Escaldes-Engordany construirà un aparcament subterrani de dues plantes i 300 places

La candidatura Terceravia + Independents Escaldes-Engordany ha anunciat que aposta per la construcció d’un pàrquing soterrat, que constaria de dues plantes i 300 places d’aparcament. L’emplaçament estaria situat sota la plaça de Santa Anna, la plaça de l’antiga església, la de l’església i el aparcament que actualment es troba davant de l’església.

La candidatura ha projectat l’entrada a aquest aparcament per l’avinguda Carlemany. “Actualment hi ha una mancança de places d’aparcament i en un termini curt encara hi hauran més, perquè la meitat d’emplaçaments per a aparcar estan situats en terrenys particulars llogats i quan els propietaris decideixin construir no quedarà res, com és el cas dels aparcaments del Clot d’Emprivat”, ha explicat el candidats Josep Baliellas.

Pel que fa a la construcció, la candidatura ha projectat que es realitzaria en quatre fases. “Que sigui en terreny comunal el cost serà una mica més elevat que un pàrquing normal, per les dificultats de les obres, però quan estigui fet serà per a tota la vida”, ha remarcat Baliellas.

La candidatura escaldenca també ha anunciat el projecte de desplaçar la caseta Proturisme a l’entrada d’Escaldes “amb lloc per a aparcar i farem una entrada a Escaldes més majestuosa que l’actual”, ha afegit Josep Baliellas.