Terceravia + Independents farà d’Encamp la vila de l’esport adaptat

La candidatura Terceravia + Independents Encamp ha proposat de consolidació de la parròquia com un referent de l’esport adaptat. La candidata número 8 de la formació, Íngrid Ruiz, ha explicat que “amb les pistes que tenim i la relació directa amb Saetde, creiem que seria un valor afegit per a la parròquia poder organitzar competicions nacionals i internacionals d’esports adaptats, tant d’hivern com estades esportives d’estiu”.

Seguint en les propostes per a les persones amb diversitat funcional, Íngrid Ruiz ha anunciat que “adaptarem els materials de la biblioteca per a gent invident, amb llibres amb Braille i pel·lícules amb audiodescripció, són gestions petites però grans avanços per als invidents”.

D’altra banda, des de la candidatura Terceravia + Independents Encamp creuen que la parròquia ha de ser una vila accessible, tot sortejant els handicaps que té viure en un país de muntanya. “La treta de neu i de gel, així com la facilitat per transitar per la parròquia és essencial per a les persones amb diversitat funcional, per tant treballarem perquè tothom pugui viure en igualtat de condicions a la nostra parròquia”, ha sentenciat Íngrid Ruiz.