Terceravia + Independents Ordino facilitarà l’accés a la informació a través del web del Comú

La candidatura Terceravia + Independents Ordino ha fixat el criteri de transparència, com a base de la gestió comunal. El candidat a cònsol major, Jordi Balsa, ha explicat que “aquest és el motiu que tenim des de la nostra candidatura per a facilitar l’accés a la informació de les gestions que realitza el comú, com per exemple en el cas de les adjudicacions directes”.

En aquest sentit, el candidat de Terceravia + Independents ha assegurat que per a que això sigui possible “un dels punts és que el portal web del comú sigui fàcil i que la gent pugui buscar els temes de manera senzilla per al ciutadà de peu de carrer”.

Jordi Balsa ha remarcat que “nosaltres no sospitem en cap cas que hi hagi irregularitats en l’adjudicació directa de treballs, ja que és un mecanisme estipulat a la llei, el que volem és que la gestió sigui transparent i la ciutadania pugui veure que està fent el comú, perquè ho està fent i quines han estat les opcions a escollir i quins criteris ha seguit per a la adjudicació”.