Terceravia + Independents Ordino recuperarà la fira del bestiar

La candidatura Terceravia + Independents Ordino ha anunciat que recuperarà la fira del bestiar de tardor. “Ha de ser un motor per l’economia de la nostra parròquia, donant importància a l’agricultura i ramaderia, així com per aportar visitants a Ordino i recuperar les nostres tradicions”, ha explicat el candidat número 3, David Drets.

Una altra proposta per dinamitzar econòmicament el sector primari de la candidatura rau en incentivar la recuperació de la ramaderia obvina, “amb un doble objectiu, mantenir els nostres boscos, ja que tradicionalment s’utilitzava per netejar el sotabosc i no hem d’oblidar que el 80% de la nostra parròquia és bosc i també potenciar el sector primari”, ha assegurat David Drets.

Finalment, el candidat de la llista ordinenca de Terceravia + Independents ha remarcat la importància d’acostar el sector primari a les noves generacions. “Per això, trobarem sinèrgies per acostar la canalla a l’agricultura i la ramaderia, ja que és una part molt important de la nostra parròquia i volem que la coneguin i la visquin de primera mà”, ha afegit David Drets.