Terceravia referma el seu compromís vers la igualtat efectiva entre dones i homes

El president del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Pintat, ha estat l’encarregat de defensar la postura de la formació durant el debat de la Llei d’igualtat efectiva entre dones i homes. Pintat ha recordat el compromís vers la igualtat entre dones i homes, “entenem que sí que s’ha de regular la igualtat de tracte i d’oportunitats i s’ha de fer el més aviat possible i el millor possible”.

Motiu pel qual el grup parlamentari no va efectuar esmenes a l’articulat de la llei, amb l’objectiu d’agilitzar l’aplicació de la llei i “haver-se posat a treballar en la matèria abans, seguint allò recollit al Llibre blanc de la igualtat”, ha explicat el president del grup.

Pel que fa a les critiques efectuades per les associacions de dones del país, Josep Pintat ha indicat que “per algun punt s’ha de començar, però si la llei no és efectiva, cal que el faci el possible perquè ho sigui. Per millorar i assolir la igualtat, aquí ens trobareu”.

Uns esforços, que des de Terceravia, creuen que han d’anar més enllà dels textos legislatius. Tot recordant el avenços en la matèria efectuats els darrers anys, destacant el fet que la Sindicatura de la legislatura actual està composada per dones i, per primera vegada, és una dona la que ostenta el càrrec de Síndica General.