Terceravia s’absté a la presa en consideració de la Proposició de llei de protocol, davant l’actual sobrecàrrega legislativa

El grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents s’ha abstingut a la presa en consideració de la Proposició de llei de protocol i cerimonial, aquesta tarda a la sessió ordinària del Consell General. El conseller general Oliver Alis ha recordat durant la seva intervenció que “actualment hi ha més d’una vintena de textos a tràmit parlamentari i amb la sobrecàrrega legislativa que vivim, no ens sembla pas el moment més adequat per tirar-lo endavant”.

Durant la seva intervenció, el conseller general de Terceravia ha indicat que “fa onze anys que es treballa aquest text. No obstant això, no crec que aquesta Llei no sigui important, inclús necessària, però permetin que no hi vegi la seva imperiosa necessitat en el marc d’una legislatura tan complexa, marcada per la crisi de la Covid-19”.

Durant la sessió ordinària, el grup parlamentari Terceravia ha votat a favor de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i Hongria per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i prevenir l’evasió i l’elusió fiscal i la Petició de prorrogar la facultat del Govern d’establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989, amb la finalitat de protegir la salut pública, segons acord del 13 d’octubre del 2021.