Terceravia salvaguardarà la fiscalitat actual perquè les petites empreses “no estiguin doblement imposades”

El candidat d’Escaldes, Josep Pubill, ha assegurat que els negocis familiars vinculats al món de la construcció “veuen amb neguit” les qüestions fiscals
Escaldes-Engordany | 4 d’abril de 2019

El candidat territorial de terceravia per Escaldes, Josep Pubill, ha assegurat que la formació política salvaguardarà “el marc fiscal actual, perquè les empreses familiars no estiguin doblement imposades”. Pubill ho ha fet en el marc de l’exposició de les propostes que contempla la formació política pel que fa al sector de la construcció.
Josep Pubill ha explicat que les petites empreses de familiars “veuen amb neguit els problemes de caràcter fiscal, ja que creuen que hauran de pagar impostos sobre els seus beneficis i al mateix temps l’IRPF”. Pubill ha afegit que “des de terceravia pensem que és un sector que s’ha de potenciar i per aquest motiu moltes de les nostres 100 mesures van en aquest sentit”.

Escaldes: Construccio

Una altra proposta de la formació política per incentivar econòmicament el sector de la construcció és la modificació de la Llei del Sòl, amb l’objectiu d’augmentar els pisos disponibles en el mercat. “Això crearà molts llocs de treball per a les petites empreses familiars”, ha assegurat el candidat escaldenc.
Finalment, Pubill ha recordat que la construcció “és un dels sectors econòmics més importants del nostre país i es pot dir que és un pilar de la nostra economia”. El candidat ha lamentat que el sector estigui “mal percebut per la societat i la classe política perquè només hi ha la concepció que hi ha grans empreses, encara que realment es tracta d’un teixit empresarial format per petites societats, molt sovint familiars de pocs empleats”.