Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria té com a prioritat el servei de les persones

La candidatura Terceravia + Unió Laurediana +Independents Sant Julià de Lòria té com a prioritat el servei a les persones. Vetllar per les polítiques adreçades a la millora de la qualitat de vida de la ciudadania és un punt clau per la candidatura de Majoral.

El candidat a cònsol major, Josep Majoral, ha destacat aquest matí a l’escola bressol l’Espill que crearan “un servei de menjador per la gent gran i potenciarem la figura de l’ educador de carrer per integrar el jovent”.

D’altra banda, la candidatura laurediana vol reforçar la col·laboració amb Càritas, ampliant i millorant els serveis, per Majoral, “és fonamental la millora de la qualitat de vida dels infants, el jovent, les famílies monoparentals, les persones amb diversitat funcional i la gent gran”.

Treballar pels joves també és un dels objectius de la candidatura Terceravia + Unió Laurediana+ Independents Sant Julià de Lòria, una de les propostes en aquest sentit és la creació d’un punt jove amb activitats, “on el jovent es pugui trobar i gaudeixi del temps lliure en un espai sa i segur”, ha sentenciat Majoral.