Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria vol recuperar el valor cultural de la parròquia

La candidatura Terceravia + Unió Laurediana +Independents Sant Julià de Lòria vol recuperar la seva referència en l’ àmbit cultural i participatiu.

Aquest matí, la candidata a Cònsol Menor Mireia Codina ha destacat “entenem que les entitats i la cultura són un eix vertebrador de socialització i d’ integració, per això, s’ ha d’apostar fort per les entitats culturals, que puguin realitzar les seves activitats i que la seva gestió sigui àgil i fàcil”.

Per a la formació laurediana és molt important poder promoure activitats musicals i escèniques i considerar el talent nacional i les tradicions.

Mireia Codina ha declarat que “cal escoltar les entitats, aquesta tarda tenim la reunió i una cosa molt important per a nosaltres és que es sentin recolzats”.

La candidatura Terceravia + Unió Laurediana +Independents Sant Julià de Lòria vol incentivar les activitats i espais de participació ciutadana, on les associacions i els col·lectius siguin el centre.

Mireia Codina ha volgut remarcar que “creiem que els actes que es fan a la parròquia estan dinamitzats per les entitats i cal donar- los les facilitats per poder mantenir la il·lusió perquè facin activitats i projectes”.

La candidata de la formació laurediana ha explicat que el seu equip obre les portes a tot el col·lectiu cultural i que cal “retrobar-nos amb els orígens i fer que els joves s’ involucrin”.