Terceravia vota sí a l’FMI perquè Andorra es pugui beneficiar de l’experiència i els mitjans d’anàlisi que ofereix per sortir de la crisi de la Covid19

El grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents vota a favor del Projecte de llei d’adhesió al Fons Monetari Internacional, perquè aquest organisme podrà “proporcionar l’assistència tècnica en àrees tan diverses com l’estadística macroeconòmica i també permetrà obtenir el reconeixement internacional i suposarà l’opció de millora del ràting del país”, ha defensat el conseller general de Terceravia, Joan Carles Camp.

Pel que fa a la crisi de la Covid19 en que es troba Andorra actualment, des de Terceravia també es veuen beneficis de l’adhesió a l’FMI. “El nostre país s’ha de beneficiar de l’experiència i dels mitjans d’anàlisi que ens pot oferir l’FMI, per sortir de la crisi. Com deia Josep Pintat: els reptes que afronta avui #Andorra, són majúsculs”, ha afirmar el conseller de Terceravia.

En aquest sentit, Joan Carles Camp ha demanat que “siguem capaços entre tots de girar la situació i de fixar les bases pel futur del nostre país: de forma lleial, amb propostes sostenibles, amb diàleg i sense ambigüitats”. Unes mesures dirigides a la Covid19, que ha fet accelerar-ho tot, i a la problemàtica del finançament, per poder comprar temps. “No podem errar en el contingut del full de ruta pel futur del nostre país. Andorra ens ho ha donat tot i el nostre horitzó és, i ha de ser, Andorra”, ha conclòs el conseller de Terceravia.